NNelleke en DDapper

Zoals in het eerdere bericht al gemeld is NNelleke in ontwikkeling. Maar eigenlijk is niet NNelleke in ontwikkeling maar ikzelf als Nelleke Hienekamp.

NNelleke is in 2011 opgericht als webshopje ondertussen is dit uitgegroeit tot een leuke webshop waarin veel producten voor paard en hond te vinden zijn. En natuurlijk ben ik altijd opzoek naar nieuwe of verbeterde producten. Daarnaast bestaat NNelleke sinds 2014 ook met een onderdeel voor lessen, workshop, clinics en nog veel meer op begeleiding met je paard.

Ondertussen is het 2015 en ik heb de opleiding tot paardencoach gevolgd. Een opleiding die ik al geruime tijd toe wou voegen aan mijn reeds afgeronde opleiding tot vaktherapeut Beeldend. 28 Mei heb ik mijn certificaat voor het afronden van de opleiding paardencoach in ontvangst mogen nemen. Dit bied weer nieuwe mogelijkheden die ik al jaren als doel voor ogen had. Het geven van therapie en coaching met behulp van paarden. Dit gaat vorm krijgen onder de naam DDapper – Praktijk voor therapie, coaching en begeleiding. Kortom een nieuwe stap net bij buiten NNelleke, natuurlijk blijft de webshop en het geven van lessen bestaan!

Meer informatie hierover zal snel volgen.