Kinderfeestjes

Bij NNelleke kunt u ook terecht voor kinderfeestjes. Gezellig met zijn allen de meest 20160716_103318gekke activiteiten uitvoeren met pony Rocky of paard Jonas. Poetsen, knuffelen, rijden, kunstjes doen en pony verven het kan allemaal. In overleg is er voor de feestje veel mogelijk. Hieronder zal ik een aantal standaard mogelijkheden noemen. Ook feestjes in een thema zijn erg leuk en Rocky en Jonas passen zich daar graag op aan.

De duur is een schatting afhankelijk van de hoeveelheid kinderen er op het feestje zijn.

Alle feestjes zijn inclusief Limonade voor iedereen en natuurlijk wordt er gezorgd dat de bak leuk versierd is. Uiteraard zijn er caps aanwezig die gebruikt kunnen worden.

Kinderfeestje worden georganiseerd met een Max. van 10 kinderen en een minimum van 4 kinderen.

Mogelijkheid 1

– Tijdens deze mogelijkheid wordt er gereden met of Rocky of Jonas. Voorafgaand aan het rijden wordt er gepoetst en na het rijden verzorgen we Rocky met zijn allen. Het rijden kan breed ingevuld worden te denken aan kunstjes doen op de pony, spelletjes doen met de pony of natuurlijk een gewone rijles.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon de duur van het feestje zal ongeveer 1.5 uur zijn.

Mogelijkheid 2

– Tijdens dit feestje zal er 2 keer wat gedaan worden met de pony’s. Eerst wordt er een activiteit gedaan met een van de pony’s en na een korte pauze zal er met de andere pony ook nog een activiteit gedaan worden. Uiteraard wordt er beide keren eerst gepoetst en is er volop tijd om lekker te knuffelen.

De kosten bedragen € 12.50 per persoon de duur van het feestje zal ongeveer 3 uur zijn.

Mogelijkheid 3

– Tijdens dit feestje wordt er net als in het bovengenoemde feestje 2 keer wat gedaan 20160503_104133met de pony’s, alleen kan er tijden en tussendoor gewerkt worden aan een leuke paarden knutsel. Deze knutsel zal door mij verzorgd worden en ook de benodigde materialen zijn aanwezig.

De kosten bedragen € 15.00 per persoon en de duur van het feestje zal ongeveer 3 tot 3.5 uur duren.

Over het algemeen neemt men zelf taart mee of eet dit al thuis. Ik kan voor taart zorgen echter wordt dit bovenop de standaard kosten in rekening gebracht.

 

Een ander idee voor een feestje met paarden laat het weten ik denk graag mee.